Potrošački račun

Točnost

i pravedna rspodjela troškova

To bi trebalo biti jednostavno

i jasno

Jedna od osnovnih usluga Brunate je pravodoban i precizan obračun potrošnje. Kao upravitelj i kao stanar, neophodno je dobiti točne informacije koje pružaju pregled i pravednu raspodjelu troškova. Međutim, jednako je važno da se te informacije lako pročitaju i razumiju. Zbog toga Brunata nudi jedinstvenu vizualizaciju koja korisniku pruža jednostavnu i jasnu sliku potrošnje i troškova.

Uz pomoć najnovije tehnologije nudimo podatke za dva glavna područja: podaci o potrošnji s pouzdanom raspodjelom troškova za vodu i grijanje koji mogu optimizirati potrošnju energije, uvjete i unutarnju klimu imovine.

Stambeni

ili poslovni objekti

Brunata ima veliko iskustvo u obračunu potrošnje za obje vrste objekata. Vlasnici, iznajmljivači te komercijalne leasing tvrtke zainteresirane su za što preciznije i pravednije mjerenje potrošnje i energije te za jednostavno i učinkovito izračunavanje računa za potrošnju. Brunata se kao partner uvijek brine kako bi slijedila zakon. U slučaju da dođe do promjena, obavijestit ćemo vas što je prije moguće i prilagoditi naplatu u skladu s novim zahtjevima.

Napravite sami

ili ga prepustite Brunati

Ako imate stručnost i zaposlenike koji pripremaju račune za naplatu, od Brunate možete primati samo neobrađene podatkovne datoteke i biti odgovorni za naplatu i kontaktiranje stanara. Možete odabrati između sveobuhvatnog rješenja Brunata koje se bavi svim aspektima fakturiranja, uključujući važne i često dugotrajne usluge kupcima.

Obratite se našem odjelu Prodaje kako bi saznali više