Izbjegnite lošu klimu i plijesan

u zatvorenom prostoru

Elvaco CMa10W kontinuirano mjeri relativnu vlažnost zraka kako bi se izbjegla loša klima u zatvorenom prostoru, a također otkriva toplinske mostove koji mogu uzrokovati propuh, velike račune za grijanje i plijesan. Brojilo se može postaviti na nekoliko mjesta u objektu, ovisno o tome je li svrha mjerenje vlage ili mjerenje postojanja formacija vlage. U oba slučaja je važno da se mjerilo postavi pravilno kako bi mjerenje bilo što preciznije.

Mogućnosti očitanja
Mjerilo posjeduje zaslon jednostavan za očitanje, na kojemu stanar može očitati svoju potrošnju za tekuću i prošlu godinu. Ugrađen radio modul također omogućuje očitanje mjerila putem Brunata Net mrežnog sustava, čija radio mreža može biti korištena u svim vrstama nekretnina.

Ako nekretnina ima pristup Brunata Net sustavu, možete pristupiti praćenju podataka mjerilima putem WebMon-a, koji je dio Brunatinih online usluga. WebMon omogućuje stanarima i upraviteljima praćenje promjena u obrascima i navikama potrošnje.

Kako biste saznali više, obratite se našem odjelu Prodaje

Činjenice

  • wM-Bus radio modul
  • Mjeri trenutnu temperaturu
  • Sa zaslonom
  • Životni vijek baterije do 12 godina

Daljinsko očitanje donosi

Vam više mogućnosti

Nadgledajte potrošnju imovine i omogućite stanarima nadgledanje vlastite potrošnje putem računala, tableta ili mobilnog telefona.

Saznajte više