Naša rješenja

Obračun potrošnje

Brunata prati potrošnju i vodi računa o obračunu troška vode. Raspodjeljujemo ukupnu potrošnju vode među stanarima koji imaju pristup sustavu vodoopskrbe stambene jedinice.

Brunata nudi različite tipove brojila za mjerenje kako hladne tako i tople vode; svi omogućuju obračun potrošnje.

Svrha individualnoga mjerenja je poticaj za uštedu vode. Nadalje, svaki stanar plaća uvijek samo za svoje individualne troškove. Nudimo ekonomski isplativu uslugu provjere instalacije u zgradama. Za pomoć ili savjete obratite se našem prodajnom uredu.

Ugradnjom vodomjera u blizini spremnika za toplu vodu u zgradi evidentira se ukupna potrošnja tople vode u zgradi. Instalacija omogućuje precizno, transparentno i sigurno obračunavanje potrošnje vode.

Osim vodomjera, preporučljivo je instalirati brojilo energije, tako da možete zabilježiti i potrošnju energije za proizvodnju tople vode (uključujući i širenje topline iz cijevi). Prednosti ovakve instalacije uključuju točan obračun potrošnje energije za toplu vodu, uključujući izračun širenja i jasnu razliku između potrošnje energije za toplu vodu i grijanje. To, zauzvrat, pruža evidenciju o potrošnji sanitarne tople vode u odnosu na izračun ekonomske isplativosti ugradnje pojedinih mjerača tople vode.

Da biste saznali više o našem asortimanu proizvoda, obratite se našem prodajnom uredu.

Čak i najmanje promjene na zgradi mogu utjecati na račun. Evidentiranje promjena koje se događaju tijekom godine u zgradi može imati vrlo pozitivan učinak i pružiti mnoge prednosti. Više informacija o zgradi, točniji, sigurniji i precizniji je obračun potrošnje. Pravednija raspodjela troškova među stanarima. Istovremeno, poznavanjem promjena unutar zgrade zbog raznih popravaka, brže ćemo pružiti obračun u određenom trenutku.