Naša rješenja

Administracija i usluge

Upravitelj, predstavnik suvlasnika ili korisnik koji odabere Brunatu može imati koristi od širokog spektra usluga koje mu olakšavaju svakodnevni rad uz značajnu uštedu vremena.

Podrška

  • Usluge zamjene mjerovoda. Zakonodavna deklaracija br.155 od 30. listopada 2013. obvezuje periodičnu provjeru i zamjenu vodomjera. Odabirom opcije "Zamjenski servis", po paušalnoj godišnjoj cijeni Brunata se obvezuje o izvedbi i jamči da će vodomjeri u zgradi biti periodično zamijenjeni kao što je propisano zakonom. Ako ne bude zamijenjen poslije utvrđenog perioda, vodomjer mora proći mjeriteljske provjere prema zakonu.

 

Očitanje brojila

  • Brunata Net. Brunata Net je fleksibilan, brz i siguran telekomunikacijski sustav koji bilježi podatke uređaja u neposrednoj blizini. Te se informacije zatim koriste za obračunavanje potrošnje, grafički prikaz, izvještaje i upravljanje upozorenjima - sve to putem Brunata Online. Svi uređaji s ugrađenim radijskim modulom za daljinsko očitanje mogu se spojiti na Brunata Net. Na taj način više ne morate fizički otići u zgradu: istodobno čitate sve brojila, izbjegavajući rizik pogrešnog očitanja.
  • Brunata DriveBy. Brunata DriveBy koristi se u zgradama koje koriste mjesečno očitanje potrošnje. Naši specijalizirani operateri izvana očitavaju brojila u zgradi. Očitanja se zatim prenose na poslužitelj, u Brunati se analiziraju i obrađuju kako bi pružili uslugu ugovorenu s korisnikom. Sva naša brojila koja se očitavaju na daljinu mogu se povezati s uslugom DriveBy. Ovom metodom naš će operater pribaviti podatke izvana, bez potrebe ulaza u pojedine zgrade. Provodi se simultano očitanje svih uređaja izbjegavajući na taj način greške prilikom očitanja.