Naša rješenja

Suzbijanje vlage

Lako je održavati dobre i zdrave klimatske uvjete zgrade s našim rješenjima koja vam omogućuju jednostavno praćenje unutarnje klime putem interneta. Naime, možete imati prikaz temperature i vlažnosti objekta.

Upravitelji, distributeri topline i odgovorni za kontrolu zgrade mogu postaviti alarme koji će se uključiti kada se otkrije velika vlažnost. Na taj način, pomaže se stanarima u održavanju adekvatne unutarnje klime i osigurava se stabilnost i čvrstoća zgrade. Osim toga, dobivanjem prilike za djelovanje prije nastanka štete, izbjegavaju se veliki troškovi renoviranja zbog vlage, plijesni i sličnih problema.

Vrlo neugodna nuspojava pokušaja održavanja niskih troškova za grijanje je rastući problem plijesni unutar stambenih zgrada, koje se ne griju na odgovarajući način. Popravci zbog šteta uzrokovanih vlagom koštaju na tisuće eura. Brunata ima rješenje za taj problem.

Higrometar Brunata, Futura Hygro, nekoliko puta dnevno izračunava relativnu vlažnost u odnosu na područje na kojem je instaliran. Vlažnost se može očitati na zaslonu odabirom Brunata online usluge, a upravitelji mogu pratiti razinu vlage u stanu putem interneta. Praćenje je ključno za održavanje odgovarajućih klimatskih uvjeta u zatvorenim prostorima i dobro stanje zgrade. Stoga je svim zainteresiranim stranama lako prihvatiti uvjete ponašanja i primjenu dobrih navika.

Higrometar ne pokazuje stanje prostora na temelju navika stanara u vlastitim stanovima. Prikazuje model unutarnje klime na temelju koje je moguće pripremiti relativan prikaz svih eventualnih problema uzrokovanih vlagom. Istovremeno, higrometar pomaže u razumijevanju toga jesu li problemi s vlagom uzrokovani ponašanjem i navikama korisnika ili pak konstrukcijom zgrade.

Rješenje za sobnu temperaturu je digitalni termometar Futura Comfort, elektroničkimjerač temperature koji se može daljinski očitavati, omogućavajući nadzor temperature putem interneta. Futura Comfort, na temelju svake prosječne vrijednosti koje se prikazuju na zaslonu obavlja čitanje temperature svake 2 minute i vrši izračun.

Futura Comfort može se koristiti za mjerenje sobne temperature zgrade i, zahvaljujući praćenju, osigurava da su prostori na odgovarajući način grijani.

Futura Comfort je dostupan s vanjskim senzorom, što znači da senzor temperature može biti instaliran dalje od samog senzora. Može se koristiti za mjerenje temperature u područjima koja nisu lako dostupna. To je slučaj kod mjerenja temperature unutar jama ili zatvorenih cijevi.

Za više informacija, obratite se našem prodajnom uredu.