Naša rješenja

Prikaz unutarnjih klimatskih uvjeta

Prikaz evidentnih unutarnjih klimatskih podataka u zgradi potiče savjesnija ponašanja i pomaže u njihovom poboljšanju. Kao upravitelj ili distributer topline imat ćete pristup informacijama o vlazi i o temperaturi zgrade. Možete biti sigurni da će stanari živjeti u zdravom okolišu. Istovremeno, možete otkriti sve probleme vezane uz stanje unutarnje klime.

Kao energetski savjetnik imati ćete pristup informacijama o utjecaju projekata energetskog restrukturiranja kroz podatke o temperaturi i vlazi. To će vam omogućiti da pokažete blagotvorne učinke vašeg posla.

Na kraju, kao građevinski izvođač, možete, na zahtjev, napraviti dokumentaciju koja će svjedočiti pravilnom izvršenju radova. Također ćete moći kontrolirati učinke građevinskih radova, posebno kada je u pitanju energetska učinkovitost.

Prikaz se može izvesti na dva načina:

WebMon

WebMon je portal koji korisnicima pruža podatke s brojila temperature i vlage i omogućuje postavljanje upozorenja. Ovo sredstvo vam pruža temeljitu spoznaju o klimatskim uvjetima unutarnjih prostora u zgradi. Na taj način dobivate pregled svojih uređaja u zgradi radi lakšeg i brzog savjetovanja. S portala WebMon mogu se nadzirati podatci do razine individualnih uređaja, no zahtijeva instalaciju uređaja s daljinskim očitanjem. 

Brunata Visual

Visual je program za menadžere, energetske konzultante i odgovorne voditelje grijanja, koji se može preuzeti i pokrenuti na osobnom računalu. Vrši konstantno praćenje unutarnjih klimatskih uvjeta zgrade, što ga čini iznimno učinkovitim kada je u pitanju poznavanje uvjeta zgrade za poboljšanje unutarnje klime. To podrazumijeva cjelovit i detaljan pregled stanja i klimatskih uvjeta unutar zgrade. Također je moguće brzo generirati analize zahvaljujući grafikonima i tabelama mjernih podataka. Visual zahtijeva instalaciju uređaja na daljinsko očitavanje.

Naši uređaji

S elektroničkim higrometrom Brunata, omogućavaju dobivanje informacija o temperaturi i vlažnosti. Higrometar otklanja stvaranje vlage i toplinskih mostova i tako pridonosi stvaranju dobre unutarnje klime.

Pomoću mjerača temperature Brunata mogu se dobiti informacije o temperaturi. Mjerač temperature osigurava odgovarajuću temperaturu i doprinosi u stvaranju dobrih unutarnjih uvjeta. Uređaj bilježi širok temperaturni raspon od -25 °C do +100 °C.

Za više informacija, obratite se našem prodajnom uredu.