Naša rješenja

Analitički paket

Problemi s klimom unutarnjih prostora?

Umjesto kupnje potpunog rješenja za upravljanje vlagom, koja uključuje instaliranje senzora u cijeloj zgradi, možete izabrati naš pametni analitički paket: Visual Mobile – Indoor Climate. Radi se o testnom uređaju koji vam omogućuje praćenje unutarnjih klimatskih uvjeta na određenom mjestu, za određeno vremensko razdoblje.

Analitički paket obuhvaća uređaje za mjerenje temperature i opremljen je prijenosnom jedinicom koja prenosi i prima podatke 7 dana od 7, a dostupna je na mreži.

Analitički paket može koristiti više grupa korisnika. Ako kao upravitelj želite testirati sustav prije ulaganja u kompletno rješenje, možete koristiti analitički paket. Ono pruža potpuni pregled gdje postoje sumnje na probleme vezane uz unutarnje klimatske uvjete:

  • Uređaji analitičkog paketa mogu se upotrebljavati na mjestima gdje se sumnja na prisutnost vlage ili na loše unutarnje uvjete (kada je, primjerice, bilo reklamacija stanara). Može se koristiti za otkrivanje oštećenja zbog vlage i plijesni kako bi zgrada bila u dobrom stanju.

Analitički paket mogu koristiti i energetski konzultanti i izvođači radova ako žele prikupljati informacije koje se odnose na stanje zgrade, posebno tijekom obnavljanja:

  • Uređaji analitičkog paketa mogu se koristiti za mjerenje i prikazivanje stanja nekretnine prije, za vrijeme i nakon obnove.