Naša rješenja

Prikaz podataka o potrošnji

Prikaz podataka o potrošnji igra glavnu ulogu u stvaranju opipljive iskorištene energije, optimiranju i pridonošenju smanjenja potrošnje. Podaci se mogu prikazati na više načina:

 

Obračun potrošnje

 

Prikaz podataka o potrošnji grijanja koji je napravila tvrtka Brunata.

 

Izašli smo u susret potrebama ne samo upravitelja, prikupljanjem podataka brojila, obračunavajući potrošnju za zgradu, već i stanara koji dobivaju poštenu i točnu raspodjelu troškova na temelju potrošnje njihove zgrade.

 

WebMon

 

WebMon je portal za praćenje potrošnje i prikaz podataka o očitanju. Pruža pregled potrošnje grijanja kako cijele zgrade tako i svakog brojila. WebMon mogu koristiti administratori i stanari.

 

WebMon vam također omogućuje konfiguriranje izvješća i upozorenja koja se šalju nakon neuobičajene fluktuacije potrošnje. To ide u korist kako administratoru tako i individualnom stanaru. Ako ste stanar, možete vidjeti potrošnju grijanja kroz tabele i grafikone. WebMon je dostupan u dvije verzije ovisno o vašim potrebama. Pročitajte ovdje kako biste saznali više.

 

Postanite zadovoljan kupac

Danas je individualno obračunavanje topline obvezno u svim stanovima s centralnim grijanjem.

Odabirom Brunate, klijenti će imati koristi od sigurnog, jasnog, jednostavnog i točnog obračuna njihovih individualnih troškova.

Postanite zadovoljan kupac

Sve pod kontrolom

Nadgledanje instalacije za mjerenje nikada nije bilo jednostavnije. Naš WebMon portal omogućuje praćenje - jednostavno na računalu - svaki pojedini razdjelnik.

Možete prikazivati upozorenja i realizirati izvješća i statistike.

Više informacija
Sve pod kontrolom

 

Naši kalorimetri i raspodjela troškova grijanja

 

Da biste mogli pratiti podatke o potrošnji grijanja putem interneta, potrebno je da zgrada ima ugrađen BrunataNet sustav.

 

Elektronički razdjelnici potrošnje grijanja i Brunata kalorimetri mjere stvarnu potrošnju zgrade, stana, trgovine ... i osiguravaju pravednu raspodjelu troškova: svaki stanar će stoga platiti samo svoju stvarnu potrošnju.

 

Uz opciju WebMon Plus, svaki stanar može uvijek imati pregled svoje potrošnje na računalu ili na mobilnom uređaju. Svatko ima svoje zasebne pristupne podatke. Stanari ne moraju biti kod kuće za vrijeme očitanja, jer se očitanja razdjelnika topline i vodomjera vrše daljinskim putem.

 

Prikaz potrošnje pridonosi konceptu održivosti i istodobno štedi nepotrebne troškove grijanja za stanara i za cijelu zgradu. Naša interna istraživanja pokazala su da mjerenje i svijest o osobnoj potrošnji vode i grijanja dovode do smanjenja potrošnje do 40%.

 

Naši mjerni uređaji opremljeni su zamjenskom baterijom, koja traje najmanje 10 godina. Uz to, razdjelnik topline povezan je s mrežom Brunata i našim internetskim sustavima.

 

Točnost i pouzdanost najvažniji su kada su u pitanju mjerenja i obračuni individualne potrošnje topline kao i podjela troškova između stanara. Naši mjerači energije jamče upravo to. Naši mjerači su prikladni za sve: od malih kuća i apartmana do velikih stambenih i industrijskih zgrada. Također ispunjavamo sve zahtjeve za registriranje i prikazivanje podataka.

 

Brojilo energije Brunata raspoznaje energiju koja se koristi za grijanje i hlađenje. To su elektronički mjerači koji prenose podatke neprekidno tijekom cijele godine, čija baterija može trajati i do 16 godina. Sva naša brojila mogu se povezati s Brunata mrežom i njegovim mrežnim sustavima. Koristeći takav mjerač izbjegava se postavljanje više brojila topline u istoj zgradi, stanu, trgovini.

 

Da biste saznali više o našem rasponu brojila energije i grijanja, obratite se našem prodajnom uredu.