Naša rješenja

Prikaz

Prikaz podataka i potrošnje igra glavnu ulogu u optimizaciji, opipljivosti i smanjenju potrošnje energije. Mnoge kategorije stručnjaka koji mogu koristiti taj prikaz.

Kao administrator ili energetski upravitelj zgrade imat ćete pristup informacijama o stanju sustava grijanja u grafičkom obliku na temelju mjerenja temperature vode koja protječe kroz cijevi.

Kao administrator ili distributer energije imat ćete pristup informacijama o stanju sustava grijanja u grafičkom obliku na temelju mjerenja temperature vode koja protječe kroz cijevi.

Naposljetku, kao izvođač radova ili tehničar, moći ćete pristupiti podacima o temperaturi prije, tijekom i nakon rada.

Potrošnja energije može se prikazati pomoću programa Brunata Visual ili putem naših brojila:

Brunata Visual

To je desktop program za menadžere, energetske konzultante i voditelje grijanja koji se može preuzeti i pokrenuti na osobnom računalu. Omogućava stalno praćenje energetske učinkovitosti zgrade, time postaje vrlo učinkovit alat za optimizaciju korištenja energije i poboljšanje energetskog profila zgrade. Administrator će imati potpuni i detaljan pregled cijelog skupa brojila i može brzo generirati analizu prosječnih podataka u obliku grafikona i tabele. Brunata Visual zahtijeva instalaciju brojila koji se daljinski očitavaju.

Naši uređaji

Pomoću Brunata uređaja, energetski upravitelj zgrade ima na raspolaganju naprednu tehnologiju i proizvode koji omogućuju provođenje potrebnih prilagodbi i popravaka sustava grijanja na proaktivan način.

Futura Comfort, naš digitalni termometar za ispitivanje sobne temperature, omogućava podatke o temperaturi zgrade, pridonoseći optimizaciji energetskog profila. Uređaj svake dvije minute očitava i obračunava prosječnu vrijednost, koja se zatim prikazuje na zaslonu. Dostupan je i uređaj s vanjskim senzorom, koji dopušta odvojeno postavljanje temperaturnog senzora. Futura Comfort također se može koristiti za mjerenje temperature u područjima koja nisu lako dostupna, primjerice oko vertikalnih cijevi ili drugih cjevovoda u zgradi. Osim toga, usvajanje Brunata mrežnog rješenja, svi podaci o temperaturi mogu se snimiti i čitati putem interneta.

Za više informacija o našem asortimanu uređaja, obratite se našem prodajnom uredu.