Pomažemo u smanjenju potrošnje zgrade

Naša rješenja podijeljena su na dva područja poslovanja, podaci o potrošnji i podaci o nekretnini.

Rješenje o uvidu u potrošnju ima svrhu pokazati potrošnju vode, električne i toplinske energije, na temelju čega pomažu smanjiti njihovu potrošnju. Naša interna istraživanja pokazala su da mjerenje i svijest o njihovoj upotrebi vode čak do 40% nižih troškova. Podaci o nekretninama jasno ukazuju na klimatske uvjete unutarnjih prostora i raspršenu energiju koja može biti prikupljena. Pridonosimo održavanju optimalne mikroklime i osiguravanju optimalne uporabe ukupne energije zgrade: sve to može dovesti do smanjenja potrošnje energije za dodatnih 10%.

Saznajte više Obračunavanje

Točan obračun potrošnje

Pružamo usluge mjerenja potrošnje energije, obračunavanje i raspodjelu sigurnih, točnih i pouzdanih troškova, kao i pripremu računa. Prikupljamo podatke o korištenju i sastavljamo statistiku o potrošenoj količini vode i toplinske energije.

Brunata jamči da svaki stan uvijek plaća za svoju individualnu potrošnju, a ne i za susjede.

Saznajte više Usluge

Zadovoljavanje potreba naših korisnika

Neprestano nastojimo korisnicima pružiti jasan, jednostavan i pouzdani prikaz podataka o zgradama i potrošnji stanara.

To je moguće zahvaljujući najsuvremenijim mjeračima koji osiguravaju sigurna i točna mjerenja. Očitanje se obavlja na daljinu bez potrebe pristupa zgradi. Vidljivost podataka osigurana je online uslugom koja vam omogućuje jednostavno praćenje potrošnje s grafikonima i tablicama.

Temeljito i točno poznavanje vaše potrošnje vode, toplinske energije i potrošnje električne energije omogućuje kontrolu, regulaciju i optimizaciju. Savjesnije ponašanje i pažljivo održavanje ide svima u korist, ne samo za obiteljski proračun već i za vaš okoliš.

Saznajte više Online usluge

Digitalna panoramska rješenja

Online usluge

Naše online usluge pružaju detaljne informacije o potrošnji i o zgradi. Naša interna istraživanja pokazala su da informacije o njihovoj upotrebi potiču korisnike da usvoje savjesno i odgovorno ponašanje.

Zahvaljujući našim mrežnim sustavima, korisnici mogu, primjerice, pratiti potrošnju i klimatske uvjete unutarnjih prostora. Naša rješenja su dizajnirana i osmišljena za pojedinačne stanare, upravitelje, tehničare sustava grijanja i energetske savjetnike.

Saznajte više Društvena odgovornost poduzeća

Čišći svijet i održiv za sve

Brunata je uvijek podržavala inicijative koje imaju pozitivan utjecaj na energetsku učinkovitost te zaštitu klime i okoliša.

Naša rješenja optimizacije energetskih resursa korisna su i vrijedna ne samo za pojedince, nego za društvo u cjelini. Naša interna istraživanja pokazala su da mjerenje i svijest o osobnoj potrošnji vode i grijanja dovode do 40% nižih troškova.

To je, međutim, samo dio rada koji je Brunata učinila kako bi doprinijela održivosti i većem očuvanju okoliša.

Saznajte više Naša povijest

Duga povijest specijalizacije

Saznajte više

Brunata je danska tvrtka u sektoru čiste tehnologije sa stoljetnim iskustvom u isporuci proizvoda i usluga koje optimiziraju potrošnju energije i doprinose smanjenju otpada u kućama, industrijskim i poslovnim objektima. Danas svi naši mjerači imaju mogućnost daljinskog očitavanja i imamo široku paletu proizvoda koji se prodaju u cijeloj Europi.

Naš je cilj pružiti rješenja koja će zgradama omogućiti iskorištavanje većine svojih energetskih resursa i time pridonijeti čišćem svijetu.