Informacije o Brunati

Upravni odbor

Upravni odbor sastoji se od 5 članova koje biraju dioničari i 3 člana koja biraju zaposlenici.

Članovi koje biraju dioničari imenuju se na temelju njihove stručnosti u područjima od interesa tvrtke Brunate.

Članovi izabrani među zaposlenicima pružaju Odboru dragocjeno znanje „s terena“.

 

Predsjednik Eva Fischer Hansen
(od 2015)

Eva Fischer Hansen (rođena 1963) živi u Norveškoj od 1986. Završila je usavršavanje u industriji jedrenja 1989. godine, studije je kompletirala 1996. godine i bila je vlasnica Fischer Sails od 1989. do 2005. godine. Eva Fischer Hansen je od 2005. do 2010. godine pridonijela osnivanju i upravljanju Brunata Norveška, bila je član Uprave grupacije Brunata od 2010. do 2013. godine. Bila je član Vijeća kao potpredsjednik od 2012. do 2015. i dioničar je tvrtke Brunata.

Jens Peter

Podpredsjednik Jens Peter Fischer Hansen
(od 2015)

Jens Peter Fischer Hansen (rođen 1936.), magistar inženjerstva, 1966. je zaposlen u tvrtki Brunata kao voditelj Odjela za razvoj brojila nakon što je služio u mornarici i radio u uredu za razvoj turbina Brown Boveri. Od 1984. do 2007. Jens Peter Fischer Hansen bio je glavni izvršni direktor, a od 2007. do 2015. bio je Predsjednik uprave. Jens Peter Fischer Hansen je većinski dioničar u tvrtki Brunata od 1990.

Christian Mariager

Potpredsjednik Christian Mariager
(od 2015)

Christian Mariager (rođen 1961) pohađao je MBA na Columbia University. Pridružuje se Vijeću tvrtke Brunata nakon 24 godine kao ključni partner tvrtke McKinsey & Company, gdje je od 2002. do 2012. bio odgovoran za odjel Consumer Practice u New Yorku. Od tada služi kao glavni izvršni direktor tvrtke Flying Tiger Copenhagen i sada je partner privatne tvrtke L Catterton. Christian ima višegodišnje iskustvo u upravljanju poslovima tvrtki Matas, Løgismose Meyers, Imerco, M. Goldschmidt Holding A/S, NDI/Superdæk (potpredsjednik) i Comitel A/S (predsjednik).

Niels Kornerup

Član Vijeća Niels Kornerup
(od 2016.)

Niels Kornerup (rođen 1961), diplomirao pravo (cand.jur.) na Sveučilištu u Kopenhagenu 1985. godine, odvjetnik i partner više od 28 godina u Bech-Bruunu, jednom od vodećih Danskih odvjetničkih društava. Niels Kornerup pridružuje se Vijeću tvrtke Brunata svojom stručnošću i znanjem u pravnom i strateškom sektoru, uz veliko iskustvo u brojnim organizacijama, kao što su Schmidt Hammer Lassen, tvrtka Peter Justesen A/S, Cool Gray A/S i zaklada Willy Lynggård Petersen Family Foundation.

Fei Chen

Član Vijeća Fei Chen
(od 2013.)

Fei Chen (rođena 1964.) je Potpredsjednica odjela za istraživanje i razvoj novih aktivnosti u Haldor Topsøe. Diplomirala ja na području kemijskog inženjeringa i pridružila se Vijeću tvrtke Brunata s 20 godina međunarodnog iskustva, između ostalog u tvrtkama Grundfos, Coloplast, Novozymes i Foss Analytica, a posjeduje kvalifikacije na području strategije, inovacije i tehnološkog razvoja tvrtke. Fei Chen također ima nacionalno i međunarodno iskustvo u savjetovanju Enaqua, mreže za tehnološke inovacije zaštite okoliša - LeaderLab.

Keld Sørensen

Član Vijeća Keld Sørensen
(od 2013.)

Keld Sørensen (rođen 1956) je CFO Flügger A/S od rujna 2015. Od 2000. do 2015. bio je izvršni podpredsjednik tvrtke COWI Holding A/S, s izravnom odgovornošću za financije, IT, M&A, nabavu i strukturu, nakon razdoblja u kojem je bio Financijski direktor grupacije H Lundbeck A/S. Diplomirao je na Političkim znanostima i ima BCom u informatičkom i financijskom upravljanju, a karijeru je započeo u Danske Bank i nakon toga se pridružio Unisysu. Keld Sørensen pridružuje se Vijeću tvrtke Brunata pridonoseći tako svojim velikim međunarodnim iskustvom u financijama, upravljanju rizicima i međunarodnom računovodstvu.

Michael Brock

Član Vijeća Michael Brock
(od 2013.)

Michael Brock (rođen 1954.) diplomirani je inženjer s Danskog tehničkog sveučilišta (DTU) i ima brojne dužnosti kao direktor u tvrtkama cleantech te medicinskim tehnologijama, kao i samostalni poslovni savjetnik. Bio je direktor Brüel & Kjær i CEO u GN Otometrics A/S i BK Medical A/S, koje su vodeće svjetske tvrtke. Michael donosi u Upravni odbor Brunata veliko međunarodno iskustvo u tehničkom razvoju, proizvodnji, marketingu, prodaji i razvoju poslovanja. Michael Brock trenutačno ima brojna važna zaduženja.

Ole Øland

Član Vijeća Ole Øland Hansen
Izabrani zaposlenik, direktor južne regije
(od 2015.)

Ole Øland Hansen (rođen 1966.) stekao radno iskustvo u prodajnom sektoru. Prethodno je radio kao direktor poslovanja u velikoj trgovini. Ole Øland Hansen je postao zaposlenik tvrtke Brunata prije osam godina kao tehničar za podršku. Dvije godine kasnije promaknut je na mjesto tehničkog koordinatora te je glavna odgovorna osoba za postavljanje brojila u južnoj regiji. 2013. postaje regionalni direktor.

Steen Holmberg

Član Vijeća Steen Holmberg
Izabrani zaposlenik, stručnjak za proizvode
(od 2015.)

Steen Holmberg (rođen 1973.) pohađao je Niels Brock Copenhagen Business College. Nakon što je diplomirao, radio je za proizvođača računala Expertype Data, a zatim za Panasonic, gdje je bio odgovoran za upravljanje skladištem. Brunata ga je zaposlila prije 18 godina kao skladištara, a kasnije je postao tehnički asistent. Danas je Steen Holmberg je, između ostalog, odgovoran za pokretanje projekta Brunata Academy te pružanja tehničke podrške i seminara u inozemstvu.

Per Eriksson

Član Vijeća Per Eriksson
Izabrani zaposlenik, računovodstveni tehničar
(od 2015.)

Per Eriksson (rođen 1974) radno iskustvo stekao je kao radiotehničar u Foni. Nakon što je služio pet godina u vojsci, radio je u proizvodnji industrijskih osigurača za vlakove i zrakoplove. Radi u Brunati devet godina, a prvih osam kao tehničar za podršku. Danas je Per Eriksson računovodstveni tehničar za Selandiju i otoke.