Informacije o Brunati

Naša povijest

Brunata je danska tvrtka sa stoljetnim iskustvom u isporuci proizvoda i usluga za mjerenje potrošnje i raspodjele troškova. Naša rješenja su optimalna za korištenje energije i doprinose smanjenju otpada u kućama i industrijskim i poslovnim objektima. S našim 100-godišnjom poviješću, bili smo među prvim tvrtkama koje su razvile i stavile u prodaju razdjelnike topline u Danskoj.

Otkad je osnovana, Brunata je donijela mnoge inovacije u mjerenju i raspodjeli troškova energije u zgradama. Koristimo najnovije tehnologije za razvoj novih rješenja za naše klijente. Naša vodeća tehnologija poznata je cijelom svijetu. Primjerice, naš patentirani razdjelnik potrošnje topline najprecizniji je i najsigurniji razdjelnik na tržištu.

Pridajemo veliku važnost dostupnosti i razumljivosti podataka o energiji nekretnine, podataka koji moraju biti dostupni stanarima, upraviteljima, energetskim konzultantima, domarima. To je moguće zahvaljujući jednostavnom pristupu obračuna potrošnje, kao i mnogim online rješenjima koja pružaju jasan i jednostavan prikaz informacija.

Što se tiče podataka o energiji, imamo dva različita poslovna područja koja se mogu kombinirati i integrirati prema potrebama korisnika.

  • Podaci o potrošnji. Ti se podaci odnose na potrošnju vode, toplinske energije i električne energije: omogućavamo upraviteljima, vlasnicima nekretnina i stanarima točan obračun potrošnje, pravednu raspodjelu troškova i pravovremenu i točnu ispostavu računa.
  • Podaci o nekretnini. Ove informacije se odnose na stanje nekretnine, na primjer karakteristike sustava centralnog grijanja ili klimatskog stanja unutarnjih prostorija. Na taj način pomažemo upraviteljima, domarima, vlasnicima i stanarima da optimiziraju ukupnu potrošnju energije u zgradi i poboljšaju klimatske uvjete unutarnjih prostorija.

Naša strategija obuhvaća kreiranje naprednih proizvoda i fleksibilnih usluga, upoznavanje krajnjih korisnika s podacima i mjerenjima, te pružanje rješenja koja vam omogućuju pametno korištenje energetskih resursa bez otpada, doprinoseći čistijem i ljepšem okruženju.

Od 1990. osnovali smo povezane tvrtke, bliske partnerske tvrtke i osnovali prodajne mreže u brojnim europskim zemljama. Danas se naša rješenja prodaju diljem Europe.