Informacije o Brunati

ISO certifikat

Dobivanje ISO certifikata ukazuje na usklađenost organizacije s određenim standardima i smjernicama koje je razvila Međunarodna organizacija za normizaciju (na engleskom International Organization for Standardization, kratica ISO). U nastavku se navode naši ISO certifikati i standardi kojih se Brunata pridržava kod upravljanja kvalitetom, sustava upravljanja, načina upravljanja i čuvanja okoliša.

ISO 9001 – Kvaliteta u svim fazama
ISO certifikatom osigurana je visoka razina konstantne kvalitete.

Brojna ključna područja imaju potvrdu ISO
Certifikat ISO 9001 Brunata obuhvaća mnoga ključna područja tvrtke: proizvodnja, prodaja, montaža, očitanja i tehničku provjeru brojila, izdavanje izjave o sukladnosti i pripreme obračuna, kontrolni sustav.

ISO certifikat je zakonski propisan
Imati ISO certifikat pokazuje da su naša brojila i cijeli tijek rada u skladu za zakonom. ISO certifikat je zakonski propisan. Prijeko je potrebno prilikom odabira partnera uzeti u obzir.

ISO 14001
ISO 9001

 

 

Je li to važno?
Dobiti ISO certifikat vrlo je složen proces, ali objektivno gledano cilj je uvijek isti: kvaliteta na koju uvijek možete računati. Kada je Brunata odlučila dobiti certifikat, postavila si je objektivan cilj koji utječe na cijeli proizvodni put/proizvodni proces i na način rada cijele tvrtke.