Informacije o Brunati

Društvena odgovornost

Glavna područja naše društvene odgovornosti su okoliš i klima, dijalog s vlasnicima udjela, zaposlenici. Sukladno tome su odabrani uredi za financije, obračun potrošnje i marketing, uključujući zaposlenike tvrtke. Uzajamna povezanost između odabranih područja interesa dovodi do strateških poteza na određenim lokacijama, pozitivno djelujući na druga područja.

S obzirom na svoju koncept „green“, Brunata je uvijek podržavala projekte koje imaju pozitivan utjecaj na energetsku učinkovitost i zaštitu klime i okoliša. Svi novi proizvodi i usluge koje razvijemo u stanju su mjeriti i prikazati potrošnju energije i pozitivno doprinijeti globalnoj održivosti. Naša misija je promicanje savjesnog ponašanja kroz uštedu energije u zgradama.

U cilju promicanja održivosti, Brunata je aktivno sudjelovala u radnim skupinama u Danskoj i Europi, primjerice s E.V.V.E. (Udruga za dodjelu energetskih troškova), europska organizacija koja se bavi programima za provedbu 27. Direktive o energetskoj učinkovitosti. Aktivno sudjelujemo na sajmovima i događajima gdje smo zagovornici energetske učinkovitosti i zaštite okoliša kroz savjesno ponašanje.

Rezultati

Izvješće CSR (Corporate Social Responsibility) opisuje tri ključna područja naše socijalno društvene odgovornosti: Okoliš i klima, dijalog s vlasnicima udjela i zaposlenicima. Sukladno tome su odabrani uredi za financije, obračun potrošnje i marketing, uključujući zaposlenike tvrtke.

Zadnje izvješće
iz 2015. Izvješće CSR uključeno je u godišnja izvješća Zakoni ovdje.

Prethodna izvješća:
CSR-report 2013-14
CSR-report 2012-13
CSR-report 2011-12
CSR-report 2010-11