Karijera i posao

Naši zaposlenici

Naši zaposlenici zadovoljni su radom u Brunati. Evo nekoliko svjedočanstava.

 

 

"Klijent u središtu Brunate nije samo slogan. To je obećanje koje se svakodnevno pretvara u stvarnost kada slušamo probleme i raspoloženja naših klijenata brzo radimo na rješenju. Klijent je kompetentan i želi razgovarati s nekim tko je jednako vrijedan i pripremljen. Na taj način osjeća da ga je netko saslušao, razumio, pomogao mu i ima želju nastaviti raditi s nama. Po mojem iskustvu, kvaliteta odnosa klijent/tehnička Služba uistinu utječe na rezultate tvrtke."

                                                                                                                                                                                             Julijan

                                                                                                                                                                                   Tehnički odjel

 

"Obračun potrošnje naših klijenata i raspodjela troškova nije samo stvar matematike. Temeljna svrha raspodjele potrošnje je energetska učinkovitost, a u konačnici zaštita okoliša. Dakle, naše usmjerenje nije samo izraditi obračun, slanje izvještaja i računa, nego potaknuti razumijevanje svrhe i cilja. Edukacija i savjesno ponašanje kroz štednju energije dio je mojeg posla. Svakodnevno razgovarajući s upraviteljima i stanarima, pomažem im da iz prve uvide potrošnju i povećaju svjesnost optimalne potrošnje i smanjenja gubitaka energije. Odlučila sam raditi u Brunati jer pridonosimo održivosti okoliša. "

Ivana
Odjel očitanja i obračuna

"Odabrao sam Brunatu jer je prepoznata kao tehnološki predvodnik u sustavima mjerenja i raspodjele potrošnje energije. Osjećam se sigurno raditi za tvrtku koja nudi vrhunske proizvode i napredne usluge te je na tržištu već gotovo stoljeće. Istu tu sigurnost vidim i u očima klijenata koji nas izaberu. Naš ekosistem je vrlo raznolik, a to je još jedan fascinantan aspekt mojeg posla: mogućnost kontakta s različitim klijentima, trgovcima, projektantima, instalaterima, upraviteljima i sa svakim od njih odabrati odgovarajuća rješenja za njihove klijente. Zajedno učimo, zajedno rastemo."

Matija
Prodajni predstavnik regije centar-jug